Hvordan finner man den riktige størrelsen?

Hvordan finner man den riktige størrelsen?

Det kan være veldig vanskelig å velge den rette størrelsen for barnet ditt når du kjøper klær, sko, eller noe annet på nettet. Det er ikke mulig å prøve klærne før du kjøper dem, og siden våre barn er forskjellige, kan det bety at noen kanskje er en liten 5-åring, og andre en stor 4-åring.

Hos Luksusbaby streber vi etter å hjelpe deg så godt på vei som mulig for å finne nøyaktig den riktige størrelsen for barnet ditt. Du finner et bredt utvalg av merker, og det kan hende at størrelsen og passformen varierer fra produsent til produsent. Derfor har vi samlet en veiledning nedenfor med vanlige størrelsesguider samt beskrivelser som kan hjelpe deg med å finne den helt riktige størrelsen. Når du kjøper klær til barnet ditt, bør du være oppmerksom på at noen merker kan ha en tendens til å lage klærne sine enten store eller små i størrelsen. Vi håper dette kan være til hjelp, ellers er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice.

STØRRELSESGUIDE TABELL

Her finner du en veiledning som kan hjelpe deg med å finne den helt riktige størrelsen til barnet ditt. Når du kjøper klær til barnet ditt, bør du være oppmerksom på at noen merker kan ha en tendens til å lage klærne sine enten store eller små i størrelsen.

I tabellen nedenfor har vi forsøkt å angi en alder for hver størrelse. Det kan imidlertid være vanskelig å si at barn i en bestemt alder skal bruke en bestemt størrelse, for det er ikke alltid at størrelse 104 tilsvarer 4 år, eller at 7 år tilsvarer størrelse 122. Dette vil ikke passe for alle barn, men kan brukes som en retningslinje for hvilken størrelse et barn omtrent bruker. Det er derfor alltid viktig å ta hensyn til barnets individuelle kroppsbygning og vekst, og den beste måten å finne den riktige klærstørrelsen til barnet ditt på, er å måle barnets mål.

KONGEKRONENE GUIDER DEG TIL Å FINNE DEN RIKTIGE STØRRELSEN

Under hvert produkt finner du vår egen størrelsesguide. Størrelsesguiden består av tre kongekroner, hvor den sorte kongekronen indikerer hvor vi mener merket størrelsesmessig plasserer seg. Denne guiden er laget basert på Luksusbabys egne vurderinger og erfaringer, og bør anses som en tilleggsveiledning til den ovennevnte vanlige størrelsestabellen.

HVORDAN ER PASSFORMEN?

Våre merker hos Luksusbaby kan ha forskjellige passformer. Det betyr at et produkt godt kan være lite i størrelsen men bredt i passformen. For å gjøre det litt enklere å navigere, har vi laget en illustrasjon som beskriver hva vi mener når vi beskriver et produkt som smalt, normalt eller bredt i passformen. Vi håper at det kan guide deg frem til det rette produktet.